Over ons

2000 Construct specialiseert zich als bouwbedrijf in renovaties en verbouwingen van rijwoningen, herenhuizen, villa’s en appartementen in de stad Antwerpen en omliggende gemeenten. Wij verbouwen of renoveren je huidige woning met eigen specialisten tot jouw ultieme droomwoning. Door in zee te gaan met één gespecialiseerde aannemer die alle bouwdisciplines beheerst, bespaar je heel wat tijd, stress en geld.

2000 Construct is het bouwbedrijf van zaakvoerder Tommy Rau. Met 2000 Construct speelt hij in op de groeiende vraag in de stad Antwerpen en omliggende regio naar bouwbedrijven die zich volledig richten op renovatie en verbouwingen. Steeds meer eigenaars willen hun woning uitbreiden en upgraden naar de hedendaagse energienormen en het bijhorende wooncomfort.

Een woning verbouwen of renoveren vereist een specifieke aanpak met gespecialiseerde en all-round vakmensen. Voor een vlotte opeenvolging van de verschillende werkzaamheden en de bijhorende budgetbewaking moet er zeer veel aandacht gaan naar planning en coördinatie.

Als aannemer staat 2000 Construct garant voor een kwalitatieve aanpak van renovatieprojecten en verbouwingen waarbij het project op tijd én binnen afgesproken budget wordt afgeleverd.

Ervaring met renovatie én projectontwikkeling

Als bouwbedrijf profiteert 2000 Construct van de ruime ervaring van de zaakvoerder in de bouwsector.

Als ondernemer is Tommy Rau al jarenlang actief in de wereld van de projectontwikkeling. Met ACL en 2000Invest specialiseert hij zich in renovatieprojecten, inclusief het renoveren van appartementsgebouwen en het omvormen van huizen naar meergezinswoningen. De opgebouwde expertise inzake rendementsberekeningen voor renovatie- en verbouwingsprojecten stelt hij graag ten dienste van klanten van 2000 Construct.

2000 Construct staat garant voor Antwerps vakmanschap. Vanuit onze vestiging in Antwerpen richten wij ons op renovatieprojecten en verbouwingen in de stad zelf en alle bijhorende districten (Deurne, Merksem, Hoboken, Borgerhout, Berchem, Ekeren,…) en de omliggende gemeenten (Schilde, Schoten, Wommelgem, Mortsel, Edegem, Aartselaar, Schelle,…). Wij renoveren zowel rijhuizen, villa’s, herenhuizen als appartementen.