Totaalrenovaties

Bespaar jezelf tijd, stress en geld én vertrouw je totaalrenovatie toe aan dé Antwerpse renovatiespecialisten. Renovatie is een vak apart, waarbij coördinatie en opvolging van cruciaal belang zijn. Wij realiseren je totaalrenovatie steeds met eigen vakmensen, inclusief ingrijpende verbouwingen of een uitbreiding van je woning.

Je mag rekenen op deskundig advies en persoonlijke begeleiding doorheen het volledige renovatietraject. Onze vakmensen werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden zodat je na oplevering levenslang geniet van je volledig vernieuwde droomwoning. Wij renoveren alle mogelijke woningen, van een oude villa in een residentiewijk tot en met een appartement, rijwoning of herenhuis in hartje Antwerpen.

Wat omvat een totaalrenovatie?

Alle renovatieactiviteiten worden door onze eigen specialisten uitgevoerd en gecoördineerd. Zo garanderen we de kwaliteit van het uitgevoerde werk, bewaken we de vlotte voortgang van de renovatiewerken én vermijden we kostelijke misverstanden.

  • Alle afbraakwerken en afvoer van puin. We strippen je woning volledig tot op de ruwbouw. Alle puin wordt netjes afgevoerd. Na deze fase start de heropbouw.
  • Herindeling van ruimtes of het realiseren van een aanbouw of extra verdieping. Ook hier voorzien we een totaalservice, inclusief alle graaf-, funderings- en metselwerken.
  • Dak- en gevelrenovatie. Is je dak in slechte staat en onvoldoende geïsoleerd? Vertoont je gevel een troosteloze indruk en is er geen of beperkte isolatie aanwezig in de spouwruimte? Via een volledige dak- en gevelrenovatie geven we je woning een nieuwe uitstraling en verhogen we de isolatiewaarde tot de hedendaagse normen.
  • Vernieuwen van alle ramen en deuren. Voor je nieuwe ramen en deuren bieden we je de keuze uit aluminium of pvc. In elk geval plaatsen we hoogisolerende ramen en deuren voor een dalende energiefactuur.
  • Installatie van nieuwe technieken (elektriciteit, verwarming, ventilatie…). Je vernieuwde woning moet voldoen aan het hoogste wooncomfort. Onze technische specialisten installeren alle technieken volgens de regels van de kunst. Ook hier is alles mogelijk, inclusief geavanceerde domotica.
  • Chape en bepleistering. Vooraleer we muren en vloeren netjes afwerken met de gewenste vloeren of muurtegels zorgen we voor een solide basis.
  • Vloer– en tegelwerken. Vooraleer we starten met de finale afwerking plaatsen we alle vloeren en tegels. Ook hier krijg je de ruimste keuze, variërend van oersterke tegelvloeren tot en met massief eikenhout parket.
  • Wij leveren je vernieuwde droomwoning kant-en-klaar af. Wij zorgen voor de gewenste binnenafwerking met gyprocwerken, een nieuwe keuken, badkamer, kasten op maat, dressing,….

Maximale meerwaarde voor je investering

Een slimme totaalrenovatie door de Antwerpse renovatiespecialisten mag je niet beschouwen als een uitgave. Je investeert in je eigen wooncomfort én realiseert een toegevoegde waarde voor je woning. Dankzij onze ervaring als projectontwikkelaar van renovatieprojecten garanderen wij dat de waardestijging van je woning de investering in de renovatie veruit overtreft.

Blijven wonen tijdens de renovatiewerken?

Veel mensen renoveren hun woning nadat ze er al enkele jaren wonen. Afhankelijk van je eigen wensen heb je de keuze om tijdens de werken al dan niet in de woning te blijven wonen. In dat laatste geval passen we onze planning en aanpak aan.