Verbouwingen & Uitbouw

Wil je één of meerdere ruimtes of een volledige verdieping van je woning grondig verbouwen? Je woning uitbreiden met een achterbouw of een extra verdieping? Vertrouw op het Antwerps vakmanschap van bouwbedrijf 2000 Construct. Wij leiden met onze eigen vakspecialisten je volledige verbouwing in goede banen. Je hoeft zelfs niets te regelen. Wij zorgen ervoor dat de opeenvolging van werkzaamheden vlot verloopt én dat alles kwalitatief wordt afgewerkt binnen het voorziene budget. Zowel verbouwingen aan villa’s, herenhuizen, rijwoningen als appartementen in de stad en ruime regio Antwerpen kan je aan ons toevertrouwen.

Wat omvat een verbouwing?

Een verbouwing is per definitie maatwerk. Door te kiezen voor één vakbekwame partner ben je zeker van een kwalitatief eindresultaat binnen budget en de afgesproken timing.

Je hoeft zelf geen energie te verspillen aan het vinden van verschillende vakspecialisten, waarbij je poging tot coördinatie meestal leidt tot frustraties, extra kosten, technische misverstanden en ellenlange vertragingen.

Afhankelijk van de aard en de omvang van de verbouwing komen meerdere bouwdisciplines aan bod.

  • Gerichte afbraakwerken. Vooraleer te starten met de heropbouw en afwerking van de te verbouwen ruimtes voeren we selectieve afbraakwerken uit. We voeren netjes alle puin af.
  • De volgende stap bij het uitvoeren van verbouwingen is het uitvoeren van de vereiste ruwbouwwerken. Moeten er nieuwe muren gemetst worden? Krijgt je woning een nieuwe achterbouw? Komt er een extra verdieping op de bestaande achterbouw?
  • Een mogelijk onderdeel van verbouwingen is het vernieuwen van je dak of gevel. Dat geeft meteen heel wat kansen voor bijkomende isolatie. Het vernieuwen van je dak gaat mogelijk gepaard met een complete zolderinrichting.
  • Bij een grondige verbouwing adviseren we steeds om de oude ramen en deuren te vervangen. Je woning krijgt hiermee een nieuwe uitstraling. Bovendien verhoog je de isolatiewaarde van je woning en verlaag je dus je energiefactuur.
  • Het verbouwen van een ruimte of een verdieping is meteen ook het aangewezen moment om de aanwezige technieken te vervangen. Denk daarbij in de eerste plaats aan elektriciteit en verwarming. Ook dit onderdeel van de verbouwing nemen onze eigen specialisten voor hun rekening.
  • Wanneer de nieuwe technieken geïnstalleerd zijn, start de binnenafwerking met het plaatsen van een nieuwe chape en muurbepleistering.
  • Uiteraard voorzien we je verbouwde ruimtes van een nieuwe vloerbedekking (tegelvloeren, massief of samengesteld parket, laminaat,…) en, waar nodig, tegels aan de muur.